Referenties


Onderzoek uitgevoerd voor ondernemers van diverse supermarktorganisaties, w.o.:
* Albert Heijn
* Coop
* Jumbo
* Plus
* en anderen“Remmelt heeft voor ons een aantal keer een consumentenrapport opgesteld. Dit waren voor ons fantastische rapporten, uitgebreid maar ook, of beter gezegd, vooral diepgaand. Zeer gedetailleerd gaf Remmelt met zijn rapporten weer waar de sterktes en de kansen lagen voor ons bedrijf, maar ook de verbeterpunten wist hij feilloos aan te geven. Als iemand in de retail een bruikbaar, leesbaar en voor verbetering uitvoerbaar consumentenrapport nodig heeft, beveel ik de deskundige Remmelt van harte aan!”
Juni 2018 Casper Heine - Jumbo-ondernemer, Eerbeek

"Een overzichtelijke en uitgebreide rapportage. Het onderzoek is diepgaander dan ik bij C1000 met de Winkelmonitor gewend was".
Maart 2018 Gertjan de Kok - AH ondernemer

"We zeer tevreden met de uitkomsten van het onderzoek, het geeft ons erg veel handvatten waar hard aan wordt gewerkt".
Januari 2016 Anrico Maat - Jumbo ondernemer (meerdere supermarkten)

 "Ik was al een tijd op zoek naar een goede manier om mijn huidige markt in kaart te brengen. Via Coop ben ik in contact gekomen met Remmelt Verweij, welke zich bij Super de Boer al had bewezen. Zowel Coop als ik waren benieuwd naar zijn aanpak, na ontevredenheid over andere bureaus. In de daarop volgende gesprekken heeft Remmelt eerst goed geïnventariseerd wat mijn specifieke vragen waren, waar ik graag antwoord op zou willen hebben. Door middel van een schriftelijke en telefonische enquête heeft hij mijn klanten en niet klanten benaderd. Uiteindelijk is het een zeer uitgebreid rapport geworden wat verder gaat dan voorgaande rapporten en waaruit ik zeker veel ideeën heb kunnen halen. Ook heeft het zaken voor mij bevestigd en werd duidelijk waar ik mijn energie in moest gaan steken.
Ik ben, net als Coop, zeer tevreden over het rapport zoals dit door Remmelt is geschreven en ik zal als dit in de toekomst nogmaals wenselijk is, zeer zeker weer gebruik maken van zijn diensten".
Januari 2017 Jeroen Schippers - Coop ondernemer, Odoorn